Wij zijn Infestos

Infestos onderscheidt zich door haar teamgerichte, actie gedreven aanpak die verder gaat dan alleen het beschikbaar stellen van financiële middelen. Wij zijn op dagelijkse basis aanwezig bij onze ondernemingen en ondersteunen management teams in bijvoorbeeld strategiediscussies, organisatorische vraagstukken, operationele verbeterprogramma’s, inkoopprogramma’s en juridische zaken. Door onze jarenlange en brede ervaring kunnen wij snel en effectief te werk gaan, zonder gebruik te hoeven maken van externe adviseurs.

Dorien Assink

Dorien werkt als Office Manager bij Infestos. Hiervoor heeft zij 3 jaar als Operationeel Manager bij een bedrijfsonderdeel van Asito gewerkt en daarvoor 15 jaar als Principal Accountspecialist bij Randstad Inhouse Services. Dorien heeft de opleiding aan de Middelbare Hotelschool te Zwolle gevolgd.

E d.assink@infestos.com

Erwin Riefel

Erwin werkt als Investment Director bij Infestos. Daarvoor is hij bij de Rabobank werkzaam geweest in diverse functies bij Corporate Clients / Corporate Finance. Erwin heeft hogere bedrijfseconomie gestudeerd in Zwolle en behaalde zijn Master of Finance SME aan het TIAS in Tilburg.

E e.riefel@infestos.com

Frank van Roij

Frank werkt als Investment Director bij Infestos. Hiervoor werkte hij 8 jaar als strategie consultant in de energie sector bij Booz&Company in Amsterdam. Frank studeerde civiele techniek aan de TU Delft en behaalde zijn MBA aan IESE Business School.

E f.vanroij@infestos.com

Gerard Kemkers

Gerard is Directeur van TalentNED, het initiatief van Infestos voor talentontwikkeling in de sport. Na zijn carrière als Olympisch schaatser, rondde Gerard de ALO af in Amsterdam en werkte hij als coach van de Amerikaanse schaatsploeg en de TVM schaatsploeg. In 2006 en 2013 werd Gerard verkozen tot coach van het jaar en onder zijn leiding wonnen de TVM-schaatsers 32 keer goud op internationale toernooien. Van 2014 tot 2018 was Gerard werkzaam bij FC Groningen als manager topsport en talentontwikkeling. Lees meer

E g.kemkers@talentned.nl

Hans Slootweg

Hans werkt als Investment Director bij Infestos. Daarvoor heeft hij twee jaar bij Scotch & Soda en negen jaar bij KPMG Nederland en US (Boston) gewerkt. Hans is afgestudeerd aan Nyenrode Business University.

E h.slootweg@infestos.com

Jan Willem Pol

Jan Willem werkt sinds 2016 als Investment Manager bij Infestos. Hiervoor heeft hij ruim 9 jaar multidisciplinaire werkervaring opgedaan in de Europese food producerende industrie, waaronder als Sales-, Business Development-, en Supply Chain Manager bij Aryzta-Pré Pain. Jan Willem heeft een MSc in Business Administration van de Universiteit Twente.

E jw.pol@infestos.com

John Glorie

John werkt sinds 2016 als Investment Manager bij Infestos. Hiervoor werkte hij als Managing Director bij Webprint en bij een internationale producent van industriële kapitaalgoederen. John heeft een voorliefde voor productie, logistiek en IT processen. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente.

E j.glorie@infestos.com

Karin Cats

Karin werkt sinds 2012 als Management Assistant bij Infestos. Hiervoor werkte zij ruim 14 jaar als Directie Secretaresse en later als Secretaresse voor de Board of Directors van Norit. In die periode heeft zij ruime ervaring opgedaan in het ondersteunen bij M&A trajecten. Karin heeft een Management Assistent opleiding gevolgd aan Instituut Schoevers.

E k.cats@infestos.com

Mick Dirks

Mick werkt als Investment Manager bij Infestos. Hiervoor werkte hij 5 jaar als strategie consultant in de Financial Services sector bij Strategy& (part of the PwC network) in Amsterdam. Mick behaalde zijn master Management Science & Operations aan de Universiteit van Cambridge.

E m.dirks@infestos.com

Midas Kroon

Midas werkt als Investment Manager bij Infestos. Hiervoor werkte hij meer dan 12 jaar bij PricewaterhouseCoopers in Amsterdam en Den Haag. Midas heeft een Msc in Business Administration van de Rotterdam School of Management en is tevens registeraccountant.

E m.kroon@infestos.com

Philip Silvis

Philip werkt als Investment Manager bij Infestos. Voordat hij bij Infestos begon, werkte hij als advocaat bij gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam en New York. Philip heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van een breed scala aan schuld- en equity financieringen, fusies en overnames en herstructureringen.

E p.silvis@infestos.com

Quinte Breukers

Quinte werkt als Financial Controller bij Infestos. Daarvoor is zij ruim 7 jaar werkzaam geweest in de auditpraktijk van Deloitte.  Quinte behaalde haar MSc in Accountancy aan de Nyenrode Business University.

E q.breukers@infestos.com

Sonja Franken Volmerink

Sonja werkt sinds december 2015 als Finance Manager bij Infestos. Hiervoor werkte zij 7 jaar als Accounting Manager van de afdeling Finance bij Norit/Pentair te Enschede. Sonja heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Tilburg University.

E s.frankenvolmerink@infestos.com

Theo de Boer

Theo werkt sinds juni 2018 als Manager Family Office bij Infestos. Daarvoor was hij werkzaam bij ABN AMRO Bank in diverse functies. Hij heeft onder andere gewerkt  bij de afdelingen Payments, Treasury, Corporate Clients en Private Banking. Zijn laatste functie was Regiodirecteur bij ABN AMRO MeesPierson. Theo heeft Management Economie en Recht (MER) gestudeerd aan de Hogeschool in Zwolle. In de afgelopen jaren heeft hij meerdere Investment Courses gevolgd onder het Executive programma bij INSEAD in Fontainebleau.

E t.deboer@infestos.com

Tim Morshuis

Tim werkt sinds 2017 als Investment Manager bij Infestos. Hiervoor heeft hij ruim 11 jaar bij Norit/Pentair gewerkt in diverse financiële functies. Hier heeft hij zich ontwikkeld tot expert op het gebied van business- en projectcontrolling. Tim heeft een MSc in Controlling behaald aan de Nyenrode Business University.

E t.morshuis@infestos.com